Vadelmajuusto

Vadelmajuusto

Nopea ja maukas vadelmatuorejuusto syntyy maustetusta kefiiristä. Vadelmajuusto on mainio makea levite leivälle tai jälkiruoka sellaisenaan tuoreiden marjojen kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l

Tarjoiluun

2 dl
kotimaisia vadelmia

Ohje

  1. Kuumenna kefiiri kattilassa, kunnes se juoksettuu.
  2. Nostele juoksettunut massa harsolla tai suodatinpussilla vuorattuun suodattimeen tai siivilään. Peitä ja anna valua jääkaapissa väh. 4 h tai yön yli.

Vinkki

Käytä ylijäänyt hera makeiden leivonnaisten taikinoihin, puuroihin tai kylmiin juomiin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
65 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
2 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
100 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)