Vadelmajuusto

Vadelmajuusto
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vadelmajuusto

Vadelmajuusto

Nopea ja maukas vadelmatuorejuusto syntyy maustetusta kefiiristä. Vadelmajuusto on mainio makea levite leivälle tai jälkiruoka sellaisenaan tuoreiden marjojen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
valutus
12 h
Yhteensä
12 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l

Tarjoiluun

2 dl
kotimaisia vadelmia

Ohje

  1. Kuumenna kefiiri kattilassa, kunnes se juoksettuu.
  2. Nostele juoksettunut massa harsolla tai suodatinpussilla vuorattuun suodattimeen tai siivilään. Peitä ja anna valua jääkaapissa väh. 4 h tai yön yli.
Vinkki

Vinkki

Käytä ylijäänyt hera makeiden leivonnaisten taikinoihin, puuroihin tai kylmiin juomiin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
65 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›