Siirry sisältöön
Kuutamon kahvijuusto

Kuutamon kahvijuusto

Juustoleipää on perinteiseen suomalaiseen tapaan nautittu kahvin ja lakkojen kanssa. Tarjoa tätä jälkiruokaa Suomi-menun päätökseksi.

Kuutamon kahvijuusto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g leipäjuustoa
  • 1 dl
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • ½ dl siirappia
  • ½ dl kahvia

Tarjoiluun

  • 0 kg lakkoja
  • 0 kg sokeria

Ohje

  1. Leikkaa juustoleipä vinoneliöiksi uuninkestävässä vuoassa. Kaada päälle kerma-siirappi-kahviseos
  2. Kuumenna 200 asteessa 10 - 15 min
  3. Tarjoa sokeroitujen lakkojen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 261 kcal
Proteiini 9,4 g
Hiilihydraatti 14,3 g
Rasva 18,3 g
Tyydyttynyt rasva 11,6 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • lakkoja
  • sokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search