
Kotijuustot
Kotijuuston tekeminen kotikeittiössä ei ole vaikeaa, mutta vaatii hieman aikaa. Itse tehdyn juuston voi maustaa haluamallaan tavalla ja herkullisia vaihtoehtoja ovatkin kahvijuusto, piparjuurituorejuusto ja oliivi-aurinkotomaattijuusto.
Mustantäplikäs pohjalainen leipäjuusto on pitojen kuningatar. Voit tarjoilla leipäjuustoa lakka- tai vadelmahillon kanssa. Kotijuuston kanssa tarjottavaksi sopivat myös monet marjat ja juuston seuraksi voi valmistaa vaikka mansikkasalsan tai lämpimän raparperikompotin.
Tutustu Valion kotijuustoresepteihin ja löydä suosikkisi!
16 reseptiä

17 h 20 min
Juhannusjuusto

12 h 10 min
Vadelmajuusto

6 h 45 min
Kotitekoinen juhlajuusto

12 h 40 min
Pohjalainen leipäjuusto

1 h
Ruukkujuusto

15 min
Piparjuurituorejuusto

8 h 30 min
Itse tehty oliivi-aurinkotomaattijuusto

30 min
Kotijuustoa ja lämmintä raparperikompottia

8 h 45 min
Juoksutinjuusto

45 min
Kotijuusto & mansikkasalsa

4 h 20 min
Mustikkajuusto

20 min
Kuningatarjuusto

25 min
Kuutamon kahvijuusto

50 min
Uunijuusto maitojauheesta

2 h 30 min
Jogurttijuusto

36 h 50 min
Kesäinen kotijuusto
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?