Mustikkajuusto

Mustikkajuusto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Mustikkajuusto

Mustikkajuusto

Luomujogurtista ja mustikoista valmistuu pehmeänmakuista mustikkajuustoa, jota voi nauttia aamiaisella tai välipalana.

Valmistusaika

Työaika
20 min
muut
4 h
Yhteensä
4 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 kg
1 rkl
sokeria
½ dl
kuivattuja mustikoita

Ohje

  1. Mausta jogurtti sokerilla, sekoita joukkoon myös mustikat
  2. Kaada seos kostealla sideharsolla vuorattuun siivilään tai suodatinpaperilla vuorattuun kahvisuodattimeen. Nosta jääkaappiin. Anna heran valua pois n. 4 tuntia tai yli yön.
  3. Kumoa lautaselle tai pieneen kulhoon.
  4. Tarjoa paahtoleivällä, kekseillä, bagelien täytteenä joko aamiaisella, välipalana tai buffetpöydässä.
Vinkki

Vinkki

* Käytä valunut hera sämpylätaikinaan.* Voit käyttää myös muita kuivattuja marjoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
65 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›