Mustikkajuusto

Mustikkajuusto

4 h 20 min
helppo
63 kcal / 100g
1
2

Luomujogurtista ja mustikoista valmistuu pehmeänmakuista mustikkajuustoa, jota voi nauttia aamiaisella tai välipalana.

Ainekset

8 annosta
1 kg
1 rkl
sokeria
½ dl
kuivattuja mustikoita

Ohje

  1. Mausta jogurtti sokerilla, sekoita joukkoon myös mustikat
  2. Kaada seos kostealla sideharsolla vuorattuun siivilään tai suodatinpaperilla vuorattuun kahvisuodattimeen. Nosta jääkaappiin. Anna heran valua pois n. 4 tuntia tai yli yön.
  3. Kumoa lautaselle tai pieneen kulhoon.
  4. Tarjoa paahtoleivällä, kekseillä, bagelien täytteenä joko aamiaisella, välipalana tai buffetpöydässä.

Vinkki

* Käytä valunut hera sämpylätaikinaan.* Voit käyttää myös muita kuivattuja marjoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
63 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
2 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
135 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (2)

ValioAnna Koekeittiöltä19.2.2016 kello 14:31
Hei, kuivatuissa marjoissa maku on hiukan tiiviimpi ja voimakkaampi, mutta tarvittaessa myös pakastemarjat varmasti toimivat, kunhan valutuksen tekee huolella.
Nimetön18.2.2016 kello 12:38
Voiko tuohon käyttää myös pakastemarjoja, kyllä kai?