Päärynävaahto

Päärynävaahto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Päärynävaahto

Päärynävaahto

Maustamaton tuorejuusto toimii hyvin jälkiruokien valmistukseen. Päärynävaahto valmistuu hetkessä. Lisää joukkoon hieman inkivääriä tuomaan makuun jännittävyyttä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
3
kypsää päärynää
1 rasia (200 g)
½ tl
inkivääriä
2 tl
vaniljasokeria
½ dl
sokeria
2 dl

Ohje

  1. Raasta kuoritut päärynät karkealla terällä. Yhdistä ainekset, viimeisenä kovaksi vaahdoksi vatkattu kerma.
  2. Koristele sitruunamelissan- tai mintunlehdillä, jos haluat.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
196 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.