Pannukakku kermavaahdolla & mansikoilla

Pannukakku kermavaahdolla & mansikoilla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pannukakku kermavaahdolla & mansikoilla

Pannukakku kermavaahdolla & mansikoilla

Pannukakku on helppo ja herkullinen välipala tai jälkiruoka. Se sopii koko perheen hemmotteluruoaksi!

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
30 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

55 arvostelua

Ainekset12 palaa

12 palaa
2
kananmunaa
8 dl
4 ½ dl
vehnäjauhoja
1 rkl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
suolaa
¾ dl

Tarjoiluun

2 dl
1 - 2 dl
mansikkahilloa
½ l
mansikoita

Ohje

  1. Aloita pannukakun valmistaminen rikkomalla munien rakenne kulhossa. Vatkaa joukkoon maito ja kuivat aineet seoksena. Lisää viimeisenä Oivariini
  2. Kaada pannukakkutaikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes pannukakku on kypsää.
  3. Tarjoa pannukakku vaahdotetun kerman ja hillolla maustetun mansikkasoseen kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Mausta pannukakkutaikina halutessasi ripauksella hienonnettua kardemummaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.