Siirry sisältöön
Pannukakku kermavaahdolla & mansikoilla

Pannukakku kermavaahdolla & mansikoilla

Pannukakku on helppo ja herkullinen välipala tai jälkiruoka. Se sopii koko perheen hemmotteluruoaksi!

Pannukakku kermavaahdolla & mansikoilla

Ainesosat

palaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Tarjoiluun


Ohje

  1. Aloita pannukakun valmistaminen rikkomalla munien rakenne kulhossa. Vatkaa joukkoon maito ja kuivat aineet seoksena. Lisää viimeisenä Oivariini
  2. Kaada pannukakkutaikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes pannukakku on kypsää.
  3. Tarjoa pannukakku vaahdotetun kerman ja hillolla maustetun mansikkasoseen kanssa.

Vinkki

Mausta pannukakkutaikina halutessasi ripauksella hienonnettua kardemummaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 178 kcal
Proteiini 4,2 g
Hiilihydraatti 18,7 g
Rasva 9,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search