
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
12 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kananmunaa
-
8 dl
Valio Eila® maitojuomaa 3% tai Valio kevytmaitoaValio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
- 4½ dl vehnäjauhoja
- 1 rkl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 tl suolaa
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Tarjoiluun
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaa tai Valio kuohukermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 1-2 dl mansikkahilloa
- 250 g mansikoita
Jaa resepti
Ohje
- Aloita pannukakun valmistaminen rikkomalla munien rakenne kulhossa. Vatkaa joukkoon maito ja kuivat aineet seoksena. Lisää viimeisenä Oivariini
- Kaada pannukakkutaikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes pannukakku on kypsää.
- Tarjoa pannukakku vaahdotetun kerman ja hillolla maustetun mansikkasoseen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
178 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
18,7 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa