Pannukakku kermavaahdolla & mansikoilla

Pannukakku kermavaahdolla & mansikoilla

40 min
helppo
181 kcal / 100g
12
9

Pannukakku on helppo ja herkullinen välipala tai jälkiruoka. Se sopii koko perheen hemmotteluruoaksi!

Ainekset

12 palaa
2
kananmunaa
8 dl
4 ½ dl
vehnäjauhoja
1 rkl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
suolaa
¾ dl

Tarjoiluun

2 dl
1 - 2 dl
mansikkahilloa
½ l
mansikoita

Ohje

  1. Aloita pannukakun valmistaminen rikkomalla munien rakenne kulhossa. Vatkaa joukkoon maito ja kuivat aineet seoksena. Lisää viimeisenä Oivariini
  2. Kaada pannukakkutaikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes pannukakku on kypsää.
  3. Tarjoa pannukakku vaahdotetun kerman ja hillolla maustetun mansikkasoseen kanssa.

Vinkki

* Mausta pannukakkutaikina halutessasi ripauksella hienonnettua kardemummaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
71 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)