Pannukakku kermavaahdolla & mansikoilla

Pannukakku kermavaahdolla & mansikoilla

Pannukakku on helppo ja herkullinen välipala tai jälkiruoka. Se sopii koko perheen hemmotteluruoaksi!

40 min
helppo
181 kcal / 100g
13
8

Ainekset12 palaa

12 palaa
2
kananmunaa
8 dl
4 ½ dl
vehnäjauhoja
1 rkl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
suolaa
¾ dl

Tarjoiluun

2 dl
1 - 2 dl
mansikkahilloa
½ l
mansikoita

Ohje

  1. Aloita pannukakun valmistaminen rikkomalla munien rakenne kulhossa. Vatkaa joukkoon maito ja kuivat aineet seoksena. Lisää viimeisenä Oivariini
  2. Kaada pannukakkutaikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes pannukakku on kypsää.
  3. Tarjoa pannukakku vaahdotetun kerman ja hillolla maustetun mansikkasoseen kanssa.

Vinkki

* Mausta pannukakkutaikina halutessasi ripauksella hienonnettua kardemummaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
71 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›