
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa mango-passioValio maustettu rahka mango-passio sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
-
2 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 3 rkl sokeria
- n. 50 g (1 dl) kookospaloja, Grefinn Super Nuts
- ½ dl mantelirouhetta
- 1 passiohedelmä
Koristeluun
- 0 kg kookospaloja ja/tai mantelirouhetta
- 0 kg syötäviä kukkia
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota rahka, kerma ja sokeri jämäkäksi vaahdoksi.
- Sekoita kookospalat, mantelirouhe ja passionhedelmän sisus rahkavaahtoon.
- Vuoraa siivilä kostutulla harsolla. Harsoa ei tarvita, jos käytössäsi on hyvin tiheäverkkoinen (kuin kangasta) siivilä. Kaada seos siivilään, tasoita pinta.
- Peitä kelmulla. Nosta siivilä kulhon päälle ja siirrä jääkaappiin. Anna ylimääräisen nesteen valua seuraavaan päivään.
- Kumoa lautaselle. Poista harso, jos käytit sitä valmistuksessa. Koristele.
- Nauti jälkiruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
224 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
15,3 g
Rasva
15,5 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kookospaloja
- syötäviä kukkia