Passionpasha

Passionpasha
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Passionpasha

Passionpasha

Passionpasha on vaihtelua perinteisemmälle pashalle. Herkulliset kookospalat sopivat mango-passion makumaailmaan ja raikkautta kokonaisuuteen tuo tuore passionhedelmä. Voisiko tämä olla tänä vuonna pääsiäisjälkiruokanasi?

Valmistusaika

Työaika
20 min
valutus
12 h
Yhteensä
12 h 20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 prk (à 200 g)
2 dl
3 rkl
sokeria
1 dl (n. 50 g)
kookospaloja , Grefinn Super Nuts
½ dl
mantelirouhetta
1
passiohedelmä

Koristeluun

kookospaloja ja/tai mantelirouhetta
syötäviä kukkia

Ohje

  1. Vaahdota rahka, kerma ja sokeri jämäkäksi vaahdoksi.
  2. Sekoita kookospalat, mantelirouhe ja passionhedelmän sisus rahkavaahtoon.
  3. Vuoraa siivilä kostutulla harsolla. Harsoa ei tarvita, jos käytössäsi on hyvin tiheäverkkoinen (kuin kangasta) siivilä. Kaada seos siivilään, tasoita pinta.
  4. Peitä kelmulla. Nosta siivilä kulhon päälle ja siirrä jääkaappiin. Anna ylimääräisen nesteen valua seuraavaan päivään.
  5. Kumoa lautaselle. Poista harso, jos käytit sitä valmistuksessa. Koristele.
  6. Nauti jälkiruokana.
Vinkki

Vinkki

Jälkiruoka maistuu myös valuttamattomana jälkiruokarahkan tyyliin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
243 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.