Pekoni-perunalaatikko

Pekoni-perunalaatikko
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Pekoni-perunalaatikko

Pekoni-perunalaatikko

Pekoni-perunalaatikko on maukasta sekä helppoa arkiruokaa ja kypsyy uunissa muiden askareiden lomassa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 pkt (à 120 g)
fileepekonia
1 (200 g)
iso sipuli
1 kg
perunoita
3 dl
vettä
1 pkt (250 g)
½ tl
suolaa

Voiteluun

1 rkl

Ohje

  1. Paloittele pekoni. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista pannulla pekonin rasvassa.
  2. Kuori ja viipaloi perunat. Laita perunat ja pekoni-sipuliseos kerroksittain voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Alimmaisen ja päällimmäisen kerroksen tulee olla perunaa
  3. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää joukkoon paloiteltu Koskenlaskija ja suola. Sekoita, kunnes seos on tasaista.
  4. Kaada seos perunoiden päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 1 t 10 min.
  5. Tarkista kypsyys. Ripottele valmiin ruoan pinnalle halutessasi persiljaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›