
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pkt (à 120 g) fileepekonia
- 1 (200 g) iso sipuli
- 1 kg perunoita
- 3 dl vettä
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- ½ tl suolaa
Voiteluun
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele pekoni. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista pannulla pekonin rasvassa.
- Kuori ja viipaloi perunat. Laita perunat ja pekoni-sipuliseos kerroksittain voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Alimmaisen ja päällimmäisen kerroksen tulee olla perunaa
- Kiehauta vesi kattilassa. Lisää joukkoon paloiteltu Koskenlaskija ja suola. Sekoita, kunnes seos on tasaista.
- Kaada seos perunoiden päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 1 t 10 min.
- Tarkista kypsyys. Ripottele valmiin ruoan pinnalle halutessasi persiljaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
104 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
7,2 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa