Pekonispagetti on saanut inspiraationsa Italian ylpeydestä Pasta carbonarasta. Miilunpolttajien kerrotaan valmistaneen Pasta carbonaraa hiilien päällä. Tarina kertoo nimen syntyneen mausteena käytetystä mustapippurista, joka näyttää pieniltä hiilen palasilta pastan seassa.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
1 pkt (170 g) | amerikanpekonia |
1 pieni (80 g) | sipuli |
300 g | spagettia , tagliatellea tai penneä |
1 | kananmuna |
2 dl | |
1 dl | |
mustapippuria myllystä | |
1 - 2 dl | |
tuoretta basilikaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.