
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- 6-8 keitettyä perunaa, kuorittuina
- 1-2 sipulia
- 1-2 rkl oliiviöljyä
- 200 g vuohenjuustoa
Pinnalle
- 0 kg sormisuolaa
-
1 rkl
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
- 1 tl kuivattua rosmariinia
Voit kokeilla myös - 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
- Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa taikina kimmoisaksi.
- Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
- Kauli kaksi pizzapohjaa. Nosta ne leivinpaperin päälle uunipelleille.
- Anna kohota täytteen valmistamisen ajan.
Täyte
- Leikkaa perunat viipaleiksi (n. 5 mm).
- Kuori, puolita ja leikkaa sipuli(t) ohuiksi viipaleiksi. Yhdistä sipuli- ja perunaviipaleet kulhossa tai laakeassa astiassa ja lisää oliiviöljy. Sekoita sen verran, että oliiviöljy levittyy kauttaaltaan kasviksiin.
- Levitä Koskenlaskija pizzapohjille. Levitä päälle peruna-sipuliseos.
- Paista pizza 225 asteessa uunin alaosassa 15 min. Jos lisäät pizzaan vuohenjuustoa levitä se paloiteltuna pizzan päälle 10 min paistamisen jälkeen ja jatka kypsentämistä vielä 5 min.
- Viimeistele sormisuolalla, rosmariinilla ja pippurilla.
- Tarjoa sellaisenaan tai raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
164 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
20,6 g
Rasva
6,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
- mustapippuria myllystä