Perunaruisbruschetta

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Perunaruisbruschetta

Perunaruisbruschetta

Käytä hyväksesi atrialta jääneet perunat ja valmista maukas leipä. Välimerelliset höysteet maistuvat herkulliselta ruisleivän päällä.

20 min
helppo
143 kcal / 100g
0
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 bruschettaa

4 bruschettaa
4 palaa
revittyä ruisleipää
n. 50 g
4
keitettyä perunaa
1 (100 g)
punasipuli
½ dl
rucolaa
2 rkl
kaprista
2 - 3 rkl

Ohje

  1. Leikkaa perunat viipaleiksi. Hienonna tai viipaloi sipuli. Voitele leivät Oivariini rasvalla.
  2. Paahda leipiä uunin ylätasolla 225 asteessa n. 5 min. Valmista sillä aikaa perunat.
  3. Kuumenna n. 2 rkl Oivariini rasvaa pannulla. Lisää perunat ja sipuli. Ruskista kevyesti. Lisää joukkoon rucola ja kaprikset.
  4. Levitä kuuma perunaseos ja juustoraaste paahtuneille leiville. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
143 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›