
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 palaa revittyä ruisleipää
-
50 g (0,5 dl)
Valio Oivariini® oliiviöljy ja hieno merisuola rasvaaValio Oivariini® oliiviöljy ja hieno merisuola sekä viipale hyvää leipää – siinä on makunautinto, joka…
- 4 keitettyä perunaa
- 1 (100 g) punasipuli
- ½ dl (10 g) rucolaa
- 2 rkl kaprista
-
2-3 rkl
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa perunat viipaleiksi. Hienonna tai viipaloi sipuli. Voitele leivät Oivariini rasvalla.
- Paahda leipiä uunin ylätasolla 225 asteessa n. 5 min. Valmista sillä aikaa perunat.
- Kuumenna n. 2 rkl Oivariini rasvaa pannulla. Lisää perunat ja sipuli. Ruskista kevyesti. Lisää joukkoon rucola ja kaprikset.
- Levitä kuuma perunaseos ja juustoraaste paahtuneille leiville. Nauti heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
133 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
16,3 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa