Perunaruisbruschetta

Perunaruisbruschetta
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Perunaruisbruschetta

Perunaruisbruschetta

Käytä hyväksesi atrialta jääneet perunat ja valmista maukas leipä. Välimerelliset höysteet maistuvat herkulliselta ruisleivän päällä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 bruschettaa

4 bruschettaa
4 palaa
revittyä ruisleipää
n. 50 g
4
keitettyä perunaa
1 (100 g)
punasipuli
½ dl
rucolaa
2 rkl
kaprista
2 - 3 rkl

Ohje

  1. Leikkaa perunat viipaleiksi. Hienonna tai viipaloi sipuli. Voitele leivät Oivariini rasvalla.
  2. Paahda leipiä uunin ylätasolla 225 asteessa n. 5 min. Valmista sillä aikaa perunat.
  3. Kuumenna n. 2 rkl Oivariini rasvaa pannulla. Lisää perunat ja sipuli. Ruskista kevyesti. Lisää joukkoon rucola ja kaprikset.
  4. Levitä kuuma perunaseos ja juustoraaste paahtuneille leiville. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
143 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›