Siirry sisältöön
Perunaruisbruschetta

Perunaruisbruschetta

Käytä hyväksesi atrialta jääneet perunat ja valmista maukas leipä. Välimerelliset höysteet maistuvat herkulliselta ruisleivän päällä.

Perunaruisbruschetta

Ainesosat

bruschettaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Leikkaa perunat viipaleiksi. Hienonna tai viipaloi sipuli. Voitele leivät Oivariini rasvalla.
  2. Paahda leipiä uunin ylätasolla 225 asteessa n. 5 min. Valmista sillä aikaa perunat.
  3. Kuumenna n. 2 rkl Oivariini rasvaa pannulla. Lisää perunat ja sipuli. Ruskista kevyesti. Lisää joukkoon rucola ja kaprikset.
  4. Levitä kuuma perunaseos ja juustoraaste paahtuneille leiville. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 133 kcal
Proteiini 2,9 g
Hiilihydraatti 16,3 g
Rasva 5,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search