Perunaruisbruschetta

Perunaruisbruschetta

20 min
helppo
143 kcal / 100g
0
0

Käytä hyväksesi atrialta jääneet perunat ja valmista maukas leipä. Välimerelliset höysteet maistuvat herkulliselta ruisleivän päällä.

Ainekset

4 bruschettaa
4 palaa
revittyä ruisleipää
n. 50 g
4
keitettyä perunaa
1 (100 g)
punasipuli
½ dl
rucolaa
2 rkl
kaprista
2 - 3 rkl

Ohje

  1. Leikkaa perunat viipaleiksi. Hienonna tai viipaloi sipuli. Voitele leivät Oivariini rasvalla.
  2. Paahda leipiä uunin ylätasolla 225 asteessa n. 5 min. Valmista sillä aikaa perunat.
  3. Kuumenna n. 2 rkl Oivariini rasvaa pannulla. Lisää perunat ja sipuli. Ruskista kevyesti. Lisää joukkoon rucola ja kaprikset.
  4. Levitä kuuma perunaseos ja juustoraaste paahtuneille leiville. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
143 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)