
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (850 g) kirjolohifileetä
- 1 lime tai sitruuna
- 1-2 rkl kapriksia
- 2-3 rkl aurinkokuivattua tomaattia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo filee kylmällä vedellä. Poista ruodot esim. ruotopinseteillä. Poista nahka.
- Leikkaa filee annospaloiksi (5 - 6 kpl). Siirrä uunivuokaan, johon kalapalat sopivasti mahtuvat.
- Pese limetti kuumalla vedellä. Raasta siitä ohut pintakuori. Purista mehu.
- Valele kalapalat limettimehulla (2 - 2 1/2 rkl). Levitä kalan pintaan limetin kuoriraaste.
- Ripota kalapalojen päälle kapriksia ja hienonnettua, aurinkokuivattua tomaattia.
- Kaada vuokaan ruokakerma.
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 40 min tai kunnes kypsää.
- Tarjoa perunasoseen tai Makoisan peruna-kasvismuusin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
134 kcal
Proteiini
11,6 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
8,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa