Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pinjansiemensiirappi

Glögiin tehty pinjansiemensiirappi maistuu juustojen kanssa tai juustosalaatissa. Juhlava väli- tai jälkiruoka on herkullinen Valio Keisarinna juusto annospalana siirapin kera.

Pinjansiemensiirappi
Pinjansiemensiirappi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Päälle

  • 1 dl pinjansiemeniä
  • 2 dl fariinisokeria
  • 2 dl Valio tummaa glögiä
  • 1 pkt (300 g)
    Valio Keisarinna® juustoa
    Valio Keisarinna® on ainoa lajissaan: pitkään kypsytetty, puolikova herkuttelujuusto, jonka maussa on samaa hienostunutta karamellimaisuutta…
    Valio Keisarinna® e300 g

Ohje

Pinjansiemensiirappi

  1. Paahda pinjansiemeniä kattilassa. Lisää glögi ja fariinisokeri. Keitä voimakkaasti ilman kantta n. 5 min, kunnes seos on siirappimaista. Nosta sivuun.
  2. Huom. Siirappi paksuuntuu jäähtyessään. Jos siirappi menee liian paksuksi, lisää tilkkanen glögiä ja kuumenna kattilassa, kunnes se on rakenteeltaan sopivaa.
  3. Leikkaa huoneenlämpöinen juusto siivuiksi ja valuta päälle siirappia. Tarjoa jälki- tai väliruokana.

Vinkki

Tarjoa siirappi juustopöydän lisukkeena tai juustosalaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 306 kcal
Proteiini 13,1 g
Hiilihydraatti 23,7 g
Rasva 17,3 g
Tyydyttynyt rasva 8,2 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search