Pinjansiemensiirappi

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Pinjansiemensiirappi

Pinjansiemensiirappi

Glögiin tehty pinjansiemensiirappi maistuu juustojen kanssa tai juustosalaatissa. Juhlava väli- tai jälkiruoka on herkullinen Valio Keisarinna juusto annospalana siirapin kera.

15 min
helppo
301 kcal / 100g
0
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Ainekset12 annosta

12 annosta

Päälle

1 dl
pinjansiemeniä
2 dl
fariinisokeria
2 dl
Valio tummaa glögiä
1 pkt (300 g)

Ohje

  1. Pinjansiemensiirappi

  2. Paahda pinjansiemeniä kattilassa. Lisää glögi ja fariinisokeri. Keitä voimakkaasti ilman kantta n. 5 min, kunnes seos on siirappimaista. Nosta sivuun.
  3. Huom. Siirappi paksuuntuu jäähtyessään. Jos siirappi menee liian paksuksi, lisää tilkkanen glögiä ja kuumenna kattilassa, kunnes se on rakenteeltaan sopivaa.
  4. Leikkaa huoneenlämpöinen juusto siivuiksi ja valuta päälle siirappia. Tarjoa jälki- tai väliruokana.
Vinkki

Vinkki

Tarjoa siirappi juustopöydän lisukkeena tai juustosalaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
301 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›