Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pipari-puolukkavaahto

Joulunajan helppo jälkiruoka saa jouluista makua piparkakkumausteesta ja kirpeää raikkautta puolukoista.

Pipari-puolukkavaahto
Pipari-puolukkavaahto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pinnalle

  • 27 g puolukoita
  • 4 piparkakkua muruina

Ohje

  1. Survo puolukat kevyesti. Sekoita niihin sokeri, anna maustua hetki. Lisää vaniljarahka.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta vaahto piparkakkumausteella. Yhdistä vaahto muihin aineksiin.
  3. Ripottele annosten pinnalle puolukoita ja piparimurua
  4. Tarjoa kylmänä jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 227 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 20,6 g
Rasva 14,4 g
Tyydyttynyt rasva 8,2 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search