Pipari-puolukkavaahto

Pipari-puolukkavaahto

Joulunajan helppo jälkiruoka saa jouluista makua piparkakkumausteesta ja kirpeää raikkautta puolukoista.

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 dl
puolukoita
½ dl
sokeria
1 prk (200 g)
2 dl
¾ tl
piparkakkumaustetta

Pinnalle

3 rkl
puolukoita
4
piparkakkua muruina

Ohje

  1. Survo puolukat kevyesti. Sekoita niihin sokeri, anna maustua hetki. Lisää vaniljarahka.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta vaahto piparkakkumausteella. Yhdistä vaahto muihin aineksiin.
  3. Ripottele annosten pinnalle puolukoita ja piparimurua
  4. Tarjoa kylmänä jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
239 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›