
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 pieni sipuli
-
1 rkl
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 dl
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
- ½ dl korppujauhoja
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 2 kananmunaa
- 1 rkl sinappia
- suolaa
Paistamiseen
-
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl korppujauhoja
Kastike
-
1½ dl
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
-
100 g
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1 pieni sipuli
- 1 rkl Valio voita
- 1 dl Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
- ½ dl korppujauhoja
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 2 kananmunaa
- 1 rkl sinappia
- suolaa
Paistamiseen
- Valio voita
- 2 dl korppujauhoja
Kastike
- 1½ dl Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
- 100 g Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli. Kuumenna voi pannulla ja kuullota sipuli.
- Sekoita keskenään ruokakerma ja korppujauhot, anna turvota hetki. Sekoita joukkoon jauheliha, munat, sinappi ja jäähtynyt sipulisilppu.
- Pyörittele taikinasta pieniä pullia ja kierittele ne korppujauhossa. Paista pullat kuumalla pannulla voissa.
- Valmista kastike. Kuumenna ruokakerma, lisää kuutioitu sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
- Tarjoile lihapullat kastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
12,5 g
Hiilihydraatti
10,3 g
Rasva
10,4 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- Valio voita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.