Pororullat

Pororullat

Helpot pororullat sopivat naposteltaviksi illanistujaisissa tai tarjottavaksi alkupaloina.

Ainekset10 annosta

10 annosta
20 viipaletta
kylmäsavuporoa
1 rasia (200 g)
½
kurkkua
romainesalaattia

Ohje

  1. Lado poroviipaleet leikkuulaudalle. Levitä jokaisen viipaleen päälle tuorejuustoa, karkeaksi raastettua kurkkua ja salaattia
  2. Kääri rulliksi. Leikkaa rullat kahteen suupalaan. Pistä rullaan cocktailtikku ja lado tarjoiluvadille.
  3. Tarjoa cocktailpalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
123 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Suola
2,3 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
8 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)