Puikulaperunamuusi

Puikulaperunamuusi

Puikulaperunoista saat todella maukkaan, rouhean muusin kesäiseen ruokapöytään. Tarjoa muusia grilliruokien lisäkkeenä tai paistetun kalan kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
puikulaperunaa
nippu (n. 100 g)
kesäsipulia varsineen
1 prk (150 g)
50 g
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
suolaa

Ohje

  1. Keitä perunat kuorineen hiukan ylikypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Hienonna sipuli.
  3. Valuta kypsät perunat, leikkaa veitsellä kattilassa karkeaksi soseeksi. Lisää joukkoon loput ainekset. Sekoita tasaiseksi, mutta vältä turhaa sekoittamista, jotta muusi ei liisteröidy.
  4. Tarjoa lisäkkeenä grillatulle lihalle tai kalalle.
Vinkki

Vinkki

Kokeile myös lisätä ohjeeseen tuoretta, hienonnettua tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›