
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg puikulaperunaa
- 100 g kesäsipulia varsineen
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä perunat kuorineen hiukan ylikypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
- Hienonna sipuli.
- Valuta kypsät perunat, leikkaa veitsellä kattilassa karkeaksi soseeksi. Lisää joukkoon loput ainekset. Sekoita tasaiseksi, mutta vältä turhaa sekoittamista, jotta muusi ei liisteröidy.
- Tarjoa lisäkkeenä grillatulle lihalle tai kalalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
117 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
12,3 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa