Puikulaperunamuusi

Puikulaperunamuusi
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Puikulaperunamuusi

Puikulaperunamuusi

Puikulaperunoista saat todella maukkaan, rouhean muusin kesäiseen ruokapöytään. Tarjoa muusia grilliruokien lisäkkeenä tai paistetun kalan kanssa.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
puikulaperunaa
nippu (n. 100 g)
kesäsipulia varsineen
1 prk (150 g)
50 g
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
suolaa

Ohje

  1. Keitä perunat kuorineen hiukan ylikypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Hienonna sipuli.
  3. Valuta kypsät perunat, leikkaa veitsellä kattilassa karkeaksi soseeksi. Lisää joukkoon loput ainekset. Sekoita tasaiseksi, mutta vältä turhaa sekoittamista, jotta muusi ei liisteröidy.
  4. Tarjoa lisäkkeenä grillatulle lihalle tai kalalle.
Vinkki

Vinkki

Kokeile myös lisätä ohjeeseen tuoretta, hienonnettua tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›