
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
25 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 (100 g) sipuli
- 100 g (1 dl) tomaattipyreetä
- 2-3 (n. 200 g) raakaa punajuurta suikaloituna
- 4 dl lihalientä
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2½ rkl vehnäjauhoja
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl kuivattua basilikaa
- ½ rkl kuivattua meiramia
- ¼ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja suikaloi punajuuret. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti voissa. Lisää tomaattipyree ja punajuurisuikaleet.
- Sekoita lihaliemi, smetana ja jauhot keskenään ja kaada jauhelihaseoksen joukkoon hyvin sekoittaen.
- Mausta kastike ja anna kiehua kypsäksi. Lisää viimeiseksi suola.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
133 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
4,5 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.