Vanha kunnon jauhelihakastike on nopea ja hyvä arkiruoka. Tällä kertaa se saa kauniin, syvän punaisen värin ja paljon lisämakua punajuuriraasteesta. Punajuuren voi korvata muilla juureksilla, myös sienet sopivat jauhelihan joukkoon mainiosti (ks. vinkki).
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 rkl | Valio Oivariini® juoksevaa tai 1 rklValio Eila® voita |
400 g | vähärasvaista naudan jauhelihaa |
1 (150 g) | iso sipuli |
2 (250 g) | punajuurta (raasteena 3 dl) |
2 - 3 dl | vettä |
1 prk (2 1/2 dl) | |
2 ½ rkl | tomaattipyreetä |
½ tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
½ dl | persiljaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.