Vanha kunnon jauhelihakastike on nopea ja hyvä arkiruoka. Tällä kertaa se saa kauniin, syvän punaisen värin ja paljon lisämakua punajuuriraasteesta. Punajuuren voi korvata muilla juureksilla, myös sienet sopivat jauhelihan joukkoon mainiosti (ks. vinkki).
1 rkl | Valio Oivariini® juoksevaa tai 1 rklValio Eila® voita |
400 g | vähärasvaista naudan jauhelihaa |
150 g | sipulia |
250 g | punajuurta |
2 - 3 dl | vettä |
1 prk (2 1/2 dl) | |
2 ½ rkl | tomaattipyreetä |
½ tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
½ dl | tuoretta persiljaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.