Jauheliha-punajuurikastike

Jauheliha-punajuurikastike

20 min
helppo
110 kcal / 100g
1
0

Perinteinen jauhelihakastike saa makua ja väriä punajuuresta, ja punajuuri tuo kivaa vaihtelua klassikkokastikeeseen.

Ainekset

4 annosta
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
1
sipuli
2 rkl
200 g
etikkapunajuurta
1 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1 rasia (200 g)
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa

Pinnalle

venäläistä suolakurkkua

Ohje

  1. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa pannulla. Raasta punajuuret karkealla terällä ja lisää pannulle, paista hetki.
  2. Lisää vehnäjauho, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hetken aikaa kannen alla.
  3. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja sekoita, kunnes se on sulanut. Mausta
  4. Lisää kastikkeen päälle pieniä kurkkukuutioita. Tarjoa perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
72 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)