Meksikolainen jauhelihakastike

Meksikolainen jauhelihakastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Meksikolainen jauhelihakastike

Meksikolainen jauhelihakastike

Kaikille tutusta jauhelihakastikkeesta on helppo loihtia eksoottisempi ruoka mausteita vaihtamalla ja papuja lisäämällä. Tarjolla on näin meksikolainen kastike - óle!

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset5 annosta

5 annosta
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
1 rkl
½ tl
suolaa
1 tlk (400/255 g)
kidneypapuja
1 prk (350 g)
salsakastiketta , esim. Chunky Salsa medium
1 prk (3,3 dl)
tilkka
vettä
1 dl
persiljaa

Ohje

  1. Paista jauheliha ja sipulikuutiot Oivariini rasvassa. Mausta suolalla.
  2. Lisää kylmällä vedellä huuhdotut, valutetut pavut, salsakastike ja ruokakerma. Huuhdo salsakastikepurkki tilkalla vettä ja lisää kastikkeeseen. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää hienonnettu persilja.
  3. Tarjoa keitetyn pastan, riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›