Meksikolainen jauhelihakastike

Meksikolainen jauhelihakastike

25 min
helppo
125 kcal / 100g
2
2

Kaikille tutusta jauhelihakastikkeesta on helppo loihtia eksoottisempi ruoka mausteita vaihtamalla ja papuja lisäämällä. Tarjolla on näin meksikolainen kastike - óle!

Ainekset

5 annosta
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
1 rkl
½ tl
suolaa
1 tlk (400/255 g)
kidneypapuja
1 prk (350 g)
salsakastiketta , esim. Chunky Salsa medium
1 prk (3,3 dl)
tilkka
vettä
1 dl
persiljaa

Ohje

  1. Paista jauheliha ja sipulikuutiot Oivariini rasvassa. Mausta suolalla.
  2. Lisää kylmällä vedellä huuhdotut, valutetut pavut, salsakastike ja ruokakerma. Huuhdo salsakastikepurkki tilkalla vettä ja lisää kastikkeeseen. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää hienonnettu persilja.
  3. Tarjoa keitetyn pastan, riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
4 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)