
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 1 tlk (400/255 g) kidneypapuja
- 1 prk (350 g) salsakastiketta, esim. Chunky Salsa medium
-
1 prk (3,3 dl)
Valio ruokakermaa 10 %Laktoositon Valio ruokakerma 10 % sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
- 0 kg vettä
- 1 dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Paista jauheliha ja sipulikuutiot Oivariini rasvassa. Mausta suolalla.
- Lisää kylmällä vedellä huuhdotut, valutetut pavut, salsakastike ja ruokakerma. Huuhdo salsakastikepurkki tilkalla vettä ja lisää kastikkeeseen. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää hienonnettu persilja.
- Tarjoa keitetyn pastan, riisin tai perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
128 kcal
Proteiini
9,2 g
Hiilihydraatti
9,3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
4,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vettä