Kolmen sipulin jauheliha-kasviskastike

Kolmen sipulin jauheliha-kasviskastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kolmen sipulin jauheliha-kasviskastike

Kolmen sipulin jauheliha-kasviskastike

Jauheliha on erityisesti lapsiperheiden suosikkiruoka. Lisäämällä kasviksia saat väriä ja makua nopeasti, helposti ja onnistut varmasti.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 rkl
1 - 2 rkl
soijakastiketta
2 - 3 rkl
tomaattiketsuppia
½ tl
jauhettua mustapippuria
300 g
kasviksia ja juureksia , esim. porkkanaa, palsternakkaa, kukkakaalia, papuja
1 prk (2,5 dl)
2 dl
vettä
2 rkl
tummaa suurustejauhetta

Ohje

  1. Paista jauheliha Oivariini rasvassa. Mausta. Lisää juurekset karkeana raasteena, kukkakaali ja pavut paloina. Sekoita kunnes kasvikset kuumenevat.
  2. Lisää ruokakerma ja vesi. Anna hautua kiehua kannen alla hiljalleen kunnes kasvikset ovat kypsiä, n. 8 min.
  3. Lisää valmis suurustejauhe. Anna kiehua 1 min.
  4. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Korvaa tuoreet kasvikset pakastekasviksilla, esim. Värikkäät kasvikset -sekoituksella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.