
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.75
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1-2 rkl soijakastiketta
- 2-3 rkl tomaattiketsuppia
- ½ tl jauhettua mustapippuria
- 300 g kasviksia ja juureksia, esim. porkkanaa ja palsternakkaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 2 dl vettä
- 2 rkl tummaa suurustejauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Paista jauheliha Oivariini rasvassa. Mausta. Lisää juurekset karkeana raasteena, kukkakaali ja pavut paloina. Sekoita kunnes kasvikset kuumenevat.
- Lisää ruokakerma ja vesi. Anna hautua kiehua kannen alla hiljalleen kunnes kasvikset ovat kypsiä, n. 8 min.
- Lisää valmis suurustejauhe. Anna kiehua 1 min.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
97 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
5 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa