
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.17
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- ½ pussia (à 200 g) pakastesipulikuutioita
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- 3 dl vettä
- 1 lihaliemikuutio
- 2 rkl ketsuppia
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipuli. Paista kunnes sipuli on kuullottunut.
- Lisää Koskenlaskija Ruoka, vesi, murennettu liemikuutio ja ketsuppi.
- Sekoita, kunnes kastike on tasaista. Keitä hetki.
- Viimeistele kastike halutessasi hienonnetulla persiljalla.
- Tarjoa keitetyn riisin, perunoiden tai pastan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
98 kcal
Proteiini
9,2 g
Hiilihydraatti
1,5 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa