Jauheliha-juustokastike

Jauheliha-juustokastike
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Jauheliha-juustokastike

Jauheliha-juustokastike

Jauhelihakastike syntyy arjessakin nopeasti. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai pastan kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
½ pussia (à 200 g)
pakastesipulikuutioita
½ prk (à 250 g)
3 dl
vettä
1
lihaliemikuutio
2 rkl
ketsuppia
( ½ dl
persiljaa )

Ohje

  1. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipuli. Paista kunnes sipuli on kuullottunut.
  2. Lisää Koskenlaskija Ruoka, vesi, murennettu liemikuutio ja ketsuppi.
  3. Sekoita, kunnes kastike on tasaista. Keitä hetki.
  4. Viimeistele kastike halutessasi hienonnetulla persiljalla.
  5. Tarjoa keitetyn riisin, perunoiden tai pastan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.