Jauheliha-juustokastike

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Jauheliha-juustokastike

Jauheliha-juustokastike

Jauhelihakastike syntyy arjessakin nopeasti. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai pastan kanssa.

15 min
keskitaso
99 kcal / 100g
2
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
½ pussia (à 200 g)
pakastesipulikuutioita
½ prk (à 250 g)
3 dl
vettä
1
lihaliemikuutio
2 rkl
ketsuppia
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipuli. Paista kunnes sipuli on kuullottunut.
  2. Lisää Koskenlaskija Ruoka, vesi, murennettu liemikuutio ja ketsuppi.
  3. Sekoita, kunnes kastike on tasaista. Keitä hetki.
  4. Viimeistele kastike halutessasi hienonnetulla persiljalla.
  5. Tarjoa keitetyn riisin, perunoiden tai pastan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›