
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.68
tähteä viidestä
38 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 2 sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- ⅔ dl tomaattipyreetä
- 1 tl suolaa
- 1 tl sokeria
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
- 1 dl basilikaa
Päälle
- 0 kg parmesaania raastettuna
Jaa resepti
Ohje
- Paista jauheliha ja hienonnetut sipulit Oivariini rasvassa pannulla
- Lisää muut ainekset paitsi basilika ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen kannen alla muutama minuutti.
- Tarkista maku, mausta halutessasi lisää ja viimeistele basilikanlehdillä
- Tarjoa pastan, riisin tai perunasoseen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
97 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
4,1 g
Rasva
5,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- parmesaania