
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 sipuli
- 2 (200 g) porkkanaa
- 1 pala (100 g) lanttua
- 1 tl suolaa
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
- ¼ tl timjamia
-
3 dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
-
2 dl
Valio ruokakermaa 10 %Laktoositon Valio ruokakerma 10 % sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha isolla pannulla Oivariini rasvassa.
- Lisää aivan pieneksi hienonnettu sipuli. Anna kuullottua hieman. Raasta porkkanat ja lanttu. Lisää pannulle.
- Sekoita ja anna kiehua 2 - 3 min.
- Mausta. Lisää omenatäysmehu ja ruokakerma. Anna kiehua kannen alla hiljalleen kypsäksi. Jos kastike on liian sakeaa, lisää mehua tai tilkka vettä. Lisää tarvittaessa mausteita.
- Tarjoa keitetyn spagetin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
102 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa