Siirry sisältöön
Pippurinen jauhelihakastike

Pippurinen jauhelihakastike

Maukas kasviksilla höystetty jauhelihakastike saa lisämakua pippurisesta ruokakermasta.

Pippurinen jauhelihakastike

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 400 g porkkanaa ja/tai kesäkurpitsaa raastettuna
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • ½ tl suolaa
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
    Laktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
    Valio ruokakerma 2,5 dl Pippuripekka pippurijuusto UHT laktoositon

Ohje

  1. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa.
  2. Lisää kasvikset ja tomaattimurska. Mausta suolalla. Hauduta 5 min.
  3. Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Tarjoa pastan tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 3,9 g
Rasva 4,4 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search