Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Puolukka-banaanirahka

Pehmeä banaani sopii kirpsakan puolukan pariksi. Nauti jälkiruokana tai välipalana.

Puolukka-banaanirahka
Puolukka-banaanirahka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1-2  (300 g) kypsää banaania
  • 180 g puolukoita
  • ¾ dl sokeria
  • 2 dl
    Valio kuohukermaa laktoositon
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 1 l laktoositon, luomu
  • 250 g
    Valio maitorahkaa
    Valio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
    Valio maitorahka 500 g laktoositon

Koristeluun

  • 0 kg puolukoita tai kanelikeksin muruja

Ohje

  1. Leikkaa banaanit pieniksi kuutioiksi. Soseuta puolukat sauvasekoittimella. Mausta sokerilla.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä ainekset. Tarkista sokerin riittävyys.
  3. Jaa annosmaljoihin. Ripota pinnalle puolukoita tai murennettuja kanelikeksejä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal
Proteiini 3,9 g
Hiilihydraatti 13,3 g
Rasva 8,2 g
Tyydyttynyt rasva 4,8 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • puolukoita
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search