Siirry sisältöön
Raejuusto-hedelmäsalaatti

Raejuusto-hedelmäsalaatti

Raikkaat hedelmät ja marjat sopivat tuovat virkeyttä ja vitamiineja päivään.

Raejuusto-hedelmäsalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g vesimelonia
  • 1 greippi
  • 1 kiivi
  • 3 dl marjoja (mansikoita tai mustaherukoita)
  • 1-2 rkl sokeria
  • 1 prk (200 g)
    Valio raejuustoa
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon
  • 0 kg vaahterasiirappia

Ohje

  1. Paloittele hedelmät. Sulata marjat puolijäisiksi esim. mikrossa. Sokeroi marjat. Valuta raejuusto.
  2. Jaa marjat annoskulhojen pohjalle. Lisää päälle raejuustoa. Jaa hedelmäpalat kulhoihin. Valuta päälle vaahterasiirappia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 41 kcal
Proteiini 3,3 g
Hiilihydraatti 5,4 g
Rasva 0,3 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • vaahterasiirappia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search