
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1
mango (kypsä)
- 1 tlk (425/250 g) säilykemangoa
- 1 papaija kypsä
Voit kokeilla myös - 1 banaani
- 4 dl (300 g) kivettömiä vihreitä viinirypäleitä
Hyytelöliemi
-
3 dl
Valio 3 hedelmän mehuaValio 3 hedelmän mehu on aivan erityisen ihana aamiaismehu! Rypäle-, appelsiini- ja passiohedelmämehujen sekoitus on…
- ½ dl hyytelösokeria
- 2-3 rkl likööriä, esim. Grand Marnier
Tarjoiluun
-
1 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 1 rkl sokeria tai likööriä
Jaa resepti
Ohje
- Jos käytät säilykemangoa, valuta liemi. Kuutioi mango tai papaija ja banaani. Viipaloi viinirypäleet. Sekoita hedelmäpalat keskenään ja annostele laseihin.
- Kiehauta kattilassa 3 hedelmän mehu. Lisää hyytelösokeri. Sekoita kunnes sokeri liukenee. Anna jäähtyä hetki. (Lisää likööri.)
- Kaada liemi hedelmien päälle. Peitä kelmulla ja pidä huoneenlämmössä n. 15 min. Nosta jääkaappiin.
- Ennen tarjoilua vaahdota vispikerma. Mausta halutessasi sokerilla ja/tai liköörillä.
- Tarjoa hedelmäsalaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
95 kcal
Proteiini
0,7 g
Hiilihydraatti
15,4 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa