Hyytelöity hedelmäsalaatti

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Hyytelöity hedelmäsalaatti

Hyytelöity hedelmäsalaatti

Hyytelöity hedelmäsalaatti kannattaa valmistaa hyvissä ajoin, jotta se ehtii jäähtyä ja hyytyä kunnolla.

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 (kypsä)
mango

tai 1 tlksäilykemangoa
tai 1 papaija
1
banaani
300 g (4 dl)
kivettömiä vihreitä viinirypäleitä

Hyytelöliemi

3 dl
½ dl
hyytelösokeria
2 - 3 rkl
likööriä , esim. Grand Marnier tai Mandarine Napolèon

Tarjoiluun

1 dl
1 rkl
sokeria tai likööriä

Ohje

  1. Jos käytät säilykemangoa, valuta liemi. Kuutioi mango tai papaija ja banaani. Viipaloi viinirypäleet. Sekoita hedelmäpalat keskenään ja annostele laseihin.
  2. Kiehauta kattilassa 3 hedelmän mehu. Lisää hyytelösokeri. Sekoita kunnes sokeri liukenee. Anna jäähtyä hetki. (Lisää likööri.)
  3. Kaada liemi hedelmien päälle. Peitä kelmulla ja pidä huoneenlämmössä n. 15 min. Nosta jääkaappiin.
  4. Ennen tarjoilua vaahdota vispikerma. Mausta halutessasi sokerilla ja/tai liköörillä.
  5. Tarjoa hedelmäsalaatin kanssa.
Vinkki

Vinkki

Valmista hyvissä ajoin ennen tarjoilua, jotta hedelmäsalaatti ehtii jäähtyä ja hyytyä kunnolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›