
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
100 g (2 dl)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
-
½ dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
Täyte
- 4 isoa (500 g) sipulia
- 1 pkt (120 g) fileepekonia
- ½ dl kuivaa valkoviiniä
- 1 tl mustapippuria
- ½ tl suolaa
-
200 g (4 dl)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 4 kananmunaa
-
1½ dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pehmeään voihin juustoraaste, yhdistetyt kuivat aineet ja ruokakerma. Levitä taikina voideltuun (28 cm) vuokaan.
- Valmista täyte: Kuori ja viipaloi sipulit. Suikaloi pekoni ja paista se kuumalla pannulla. Kaada liika rasva pois ja lisää sipulit pekonin joukkoon. Hauduta sipulia hetki samalla sekoittaen ja lisää viini. Hauduta, kunnes viini on lähes haihtunut.
- Mausta pippurilla ja suolalla. Anna hiukan jäähtyä. Levitä sipuliseosa kerroksittain juuston kanssa vuokaan. Sekoita munat ruokakerman ja maidon joukkoon ja kaadä täytteen päälle. Paista 200 asteessa n. 30 min, kunnes täyte on hyytynyt ja pinta kullanruskea. Tarjoa esim. vihreän salaatin ja valkoviinin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
220 kcal
Proteiini
10,2 g
Hiilihydraatti
8,2 g
Rasva
15,9 g
Tyydyttynyt rasva
8,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa