Miedosti suklaiset Red velvet muffinit ovat muunnos kuuluisasta Red velvet -kakusta. Kakun historia vie meidät Amerikan mantereelle. Leivonnaisen alkuperästä on kiistelty, mutta luultavasti se on kehitetty New Yorkin Waldorf Astoria -hotellin keittiössä 1920-luvulla. Yhtä kaikki se on yksi suosituimmista leivonnaisista USA:ssa.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
2 dl | vehnäjauhoja |
½ tl | leivinjauhetta |
1 rkl | kaakaojauhetta |
75 g | |
1 ½ dl | ruokokidesokeria |
2 tl | vaniljasokeria |
2 | kananmunaa |
1 prk (120 g) | |
1 rkl | punaista elintarvikeväriä , esim. Dr. Oetker |
½ tl | valkoviinietikkaa |
½ tl | ruokasoodaa |
Kuorrutus | |
---|---|
1 rasia (200 g) | |
1 dl | tomusokeria |
2 tl | vaniljasokeria |
2 dl | |
Koristeeksi | |
nonparelleja | |
Paistamiseen | |
12 | Amerikan muffinivuokaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.