Riisipuuro

Riisipuuro

Riisipuuro yhdistetään voimakkaasti joulunaikaan. Jännitys siitä kenen lautaselle puuroon piilotetttu manteli osuu on monille mieluinen joulumuisto. Riisipuuro on kuitenkin mainio arkiruoka muulloinkin. Mehukeiton tai maidon kanssa tarjoiltuna se sopii myös aamu- tai välipalaksi.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 dl
vettä
2 dl
puuroriisiä
1 l
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Kiehauta vesi. Lisää riisit. Anna kiehua, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin (n. 5 min)
  2. Lisää maito. Keitä puuroa hiljalleen 45 min koko ajan sekoitellen.
  3. Lisää suola, sekoita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Kalsium
91 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›