Rukiinen omenavuoka

Rukiinen omenavuoka

Voit valmistaa vaihtelun vuoksi suussasulavia omenavuokia erilaisiin pikkuvuokiin.

15 min
keskitaso
160 kcal / 100g
1
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
5 - 8 (900 g)
hapahkoa omenaa
1 tl
kanelia
75 g
3 dl
ruishiutaleita
1 ½ dl
fariinisokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 dl

Tarjoiluun

Ohje

  1. Puolita omenat ja poista siemenkodat. Lado omenat kuutioina tai viipaleina uunivuokaan. Ripota pinnalle kanelia.
  2. Sulata voi kattilassa. Lisää muut aineet. Anna kiehahtaa hetken aikaa. Kaada seos omenoille.
  3. Paista 200 asteessa n. 30 min. Tarjoa vaahdotetun vaniljakastikkeen kera

Vinkki

Lorauta vaniljakastikkeen sekaan hiukan calvadosta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)