Siirry sisältöön
Rukiiset tonnikalapizzat

Rukiiset tonnikalapizzat

Ruisleivästä teet nopeasti maistuvat pikkupizzat lounaaksi tai iltapalaksi. Tarjoa pizzojen kanssa lasi kylmää maitoa.

Rukiiset tonnikalapizzat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 ruisleipästä revittyä, esim. ruispala

Voiteluun

Täyte

  • ½ dl punaista pestoa (pesto rosso)
  • 1 tlk (185/140 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
  • 1 maustekurkku viipaleina
  • 1-2  tomaattia
  • 1 pieni sipuli
  • 1 tl oreganoa
  • ½ pussia (à 150 g)
    Valio mozzarella raastetta
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste

Ohje

  1. Valuta tonnikalasta vesi. Voitele leivät Oivariinilla.
  2. Levitä leiville punainen pesto ja valutettu tonnikala.
  3. Kuutioi sipuli, tomaatti ja maustekurkku. Sekoita ne keskenään ja lisää leivän päälle. Mausta oreganolla. Ripota pinnalle juustoraaste.
  4. Paista ruispizzat 225 asteessa 10 - 15 min. Tarjoa maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 143 kcal
Proteiini 11,5 g
Hiilihydraatti 6,2 g
Rasva 7,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Oivariini® rasvaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search