Rukiiset tonnikalapizzat

Rukiiset tonnikalapizzat

20 min
helppo
148 kcal / 100g
0
0

Ruisleivästä teet nopeasti maistuvat pikkupizzat lounaaksi tai iltapalaksi. Tarjoa pizzojen kanssa lasi kylmää maitoa.

Ainekset

4 annosta
2 (revittyä)
ruisleipästä ,esim. ruispala

Voiteluun

Täyte

½ dl
punaista pestoa (pesto rosso)
1 tlk (185/140 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1
maustekurkku viipaleina
1 - 2
tomaattia
1 pieni
sipuli
1 tl
oreganoa
½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Valuta tonnikalasta vesi. Voitele leivät Oivariinilla.
  2. Levitä leiville punainen pesto ja valutettu tonnikala.
  3. Kuutioi sipuli, tomaatti ja maustekurkku. Sekoita ne keskenään ja lisää leivän päälle. Mausta oreganolla. Ripota pinnalle juustoraaste.
  4. Paista ruispizzat 225 asteessa 10 - 15 min. Tarjoa maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
121 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)