Satokausikalenterin Dalgona-kahvi

Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin Dalgona-kahvi

Satokausikalenterin Dalgona-kahvi

Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin Dalgona-kahvi

Dalgona-kahvi on nyt kaikkien huulilla! Näyttävä ja sosiaalisen median räjäyttänyt kahvivaahto valmistuu muutamassa minuutissa pikakahvijauheesta, sokerista ja kiehuvasta vedestä. Täytä lasi Valio Luomu vanhanajan täysmaidolla ja muutamalla jääpalalla ja lusikoi samettinen vaahto maidon pinnalle. Dalgona-kahvi onnistuu myös lämpimään maitoon tehtynä.

2 Henkilölle
15 min
00 arvostelua

Ainekset2 Henkilölle

2 rkl
pikakahvijauhetta
2 rkl
sokeria
2 rkl
kiehuvaa vettä
3 ½ dl

Ohje

  1. Mittaa pikakahvijauhe, sokeri ja kiehuva vesi kulhoon ja vispaa käsivatkaimella, kunnes aineksista on syntynyt kuohkea vaaleanruskea vaahto. Aikaa kuluu muutama minuutti.
  2. Laita laseihin jääpaloja ja kylmää maitoa 3-4 dl. Lusikoi vaahto maidon pinnalle. Koristele halutessasi pikakahvijauheella. Tarjoile heti.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.