Satokausikalenterin helppo hedelmäsmoothie

Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin helppo hedelmäsmoothie

Satokausikalenterin helppo hedelmäsmoothie

Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin helppo hedelmäsmoothie

Hedelmäsmoothie valmistuu sesongin hedelmistä, jotka blendataan sopivan paksuiseksi yhdessä Valio Hedelmätarha luomumustikkamehun kanssa. Tällä kertaa smoothieemme tuli nektariinia ja päärynää ja hauskaa makua tuo ripaus kardemummaa ja lisäksi sujautimme sekaan vihervoimaa pinaatin muodossa. Kardemumman sijaan mausteeksi voi ripauttaa vaniljaa tai kanelia.

4 Henkilölle
10 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

1 kpl
nektariini
2 kpl
päärynää
2 dl
pinaatinlehtiä
5 dl
kardemummaa

Ohje

  1. Halkaise nektariini ja poista kivi. Leikkaa nektariini paloiksi. Leikkaa päärynä puoliksi ja poista siemenkota, paloittele päärynä. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauta sileäksi smoothieksi. Nauti heti tai pakkaa mukaan retkelle esimerkiksi tyhjään mehutölkkiin. Ravista smoothieta kunnolla ennen laseihin kaatamista.
  2. Huom!

  3. Ohjeella valmistuu n. 1 litra valmista smoothieta.
  4. Smoothie kulkeutuu retkelle näppärästi vanhassa mehupullossa tai tyhjentyneessä mehutölkissä. Smoothie kannattaa ravistella huolellisesti ennen laseihin kaatamista, jotta se sekoittuu takaisin smoothieksi.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.