Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Pavlova on näyttävä marenkikakku, joka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. Pääsiäispavlova tehdään kranssin muotoon ja ylleen se saa pääsiäiseen sopivat täytteet: pashasta inspiraation saaneen rahkavaahdon sekä rutkasti sesongissa olevia eksoottisia hedelmiä.
Marenki | |
---|---|
4 kpl | kananmunan valkuaista |
2 ½ dl | sokeria |
1 tl | valkoviinietikkaa |
1 tl | maissitärkkelystä |
Täyte | |
2 dl | |
1 dl | |
½ kpl | sitruunan raastettu kuori |
2 tl | sitruunan mehua |
1 rkl | sokeria |
1 dl | mantelirouhetta |
1 dl | kuivattuja hedelmäpaloja (esim. papaija, ananas, meloni) |
½ dl | rusinoita |
¼ kpl | tuore ananas |
Koristeeksi | |
ananaskirsikoita | |
karambolaa | |
passionhedelmää | |
nonparelleja |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.