Satokausikalenterin täytetyt kesäkurpitsat

Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin täytetyt kesäkurpitsat

Satokausikalenterin täytetyt kesäkurpitsat

Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin täytetyt kesäkurpitsat

Superhelpot, pestolla, kirsikkatomaateilla ja juustolla täytetyt kesäkurpitsat sopivat lisukkeeksi neljälle tai pääruoaksi kahdelle.

2 Henkilölle
45 min
00 arvostelua

Ainekset2 Henkilölle

2
kesäkurpitsaa
200 g
kirsikkatomaatteja
100 g
pestoa
suolaa
pippuria
½ pussia
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa. Kaiverra ja hienonna kesäkurpitsojen sisus. Halkaise tai lohko kirsikkatomaatit.
  2. Sekoita kesäkurpitsan sisus, kirsikkatomaatit ja pesto keskenään. Mausta ripauksella suolaa (huomioi, että valmispestossa on suolaa) ja mustapippuria. Jaa täyte kesäkurpitsoille ja ripottele juustoraaste päälle.
  3. Paista täytettyjä kesäkurpitsoita 225 asteessa n. 25 minuuttia, kunnes kesäkurpitsa on kypsää ja juusto on sulanut ja ruskistunut. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.