
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 150 g kylmäsavustettua kirjolohta
-
1 prk (200 g)
Valio rasvatonta raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
-
1 prk (200 g)
Valio turkkilaista luomujogurttiaValio Luomu™ turkkilainen jogurtti on luomumaidosta valmistettua, paksua ja lempeän täyteläistä jogurttia, joka sopii yhtä…
- 1 tl sitruunapippuria
- ½ dl tilliä hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna kala. Valuta raejuusto. Sekoita ainekset.
- Tarjoa uuniperunan täytteenä, suolaisten lettujen kanssa tai leivän päällä.
Uuniperunat
- Pese perunat huolella ja kääri yksitellen folioon. Paista 225 asteessa ensin 30 min. Vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista kunnes perunat ovat kypsiä, perunan koosta riippuen 30 - 60 min.
- Avaa foliot tai poista kokonaan. Vedä ristiviilto perunaan ja purista perunan sisusta vähän esiin. Tarjoa perunan kanssa savulohitäytettä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
120 kcal
Proteiini
9,8 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa