
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 ruisleipästä, esim. ruispala
- 2 (150 g) tomaattia
- 100 g savumuikkuja
- 150 g paistettuja ahvenia
- ½ dl tuoretta tilliä
-
2 dl (100 g)
Valio Polar® 15% vähemmän suolaa juustoa raastettunaValio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Se on juusto, jonka…
Jaa resepti
Ohje
- Avaa ruispalat ja jaa leipien päälle ohuet tomaattiviipaleet ja muikut. Ripota päälle tuoretta, hienonnettua tilliä ja juustoraastetta.
- Kuorruta leipäset uunissa 225 - 250 asteessa n. 7 min tai kunnes leivät ovat saaneet väriä ja juusto sulaa.
- Nauti heti maidon tai piimän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
134 kcal
Proteiini
13,6 g
Hiilihydraatti
7,4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa