
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ⅓ pkt (à 50 g) hiivaa
- ½ tl suolaa
-
¼ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 4 dl vehnäjauhoja
Täyte
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 (n. 250 g) punasipulia
- ¼ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
- 3 tomaattia
- 50 g serranokinkkua
- ½ dl oliiveja
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
n. 100 g (2 dl)
Valio kevyempi pizzajuusto raastetta 17%Valmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio kevyempi pizzajuustoraaste on kevyempi vaihtoehto esimerkiksi pizzan päälle.…
Pohja
- 2 dl Valio maitoa
- ⅓ pkt (à 50 g) hiivaa
- ½ tl suolaa
- ¼ dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 4 dl vehnäjauhoja
Täyte
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 3 (n. 250 g) punasipulia
- ¼ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
- 3 tomaattia
- 50 g serranokinkkua
- ½ dl oliiveja
- ½ pussia (à 150 g) Valio AURA® murua
- n. 100 g (2 dl) Valio kevyempi pizzajuusto raastetta 17%
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon muut ainekset.
- Taputtele jauhotetuin käsin taikinasta pyöreä pohja (Ø n. 30 cm) leivinpaperin päälle pellille. Anna kohota leivinliinalla peitettynä.
- Kuullota viipaloidut sipulit Oivariini rasvassa pannulla. Mausta. Levitä kohonneelle pohjalle tomaattipyree, sipuli, viipaloidut tomaatit, kinkku ja oliivit. Ripottele päälle juustot.
- Paista 225 asteessa n. 15 min.
- Mausta tuoreella oreganolla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
158 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
17,4 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.