
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.8
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 750 g) kirjolohifilee
- ⅓ tl suolaa
- ½ dl vahvaa sinappia, esim. Dijon
- 1 prk (120 g)
- 1 rkl piparjuuritahnaa
- 1 tl juoksevaa hunajaa tai ruokosokerisiirappia
- ½ dl kuorittuja seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Pyyhi lohifileen pinta talouspaperilla. Laita filee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.
- Mausta kala suolalla. Sivele päälle sinappi.
- Sekoita smetana, piparjuuritahna ja hunaja kulhossa.
- Levitä maustettu smetana sinappikerroksen päälle.
- Paista 175 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä. Kypsymisaika riippuu fileen paksuudesta.
- Paahda tällä välin seesaminsiemenet kullanruskeiksi kuivalla, pinnoitetulla pannulla.
- Ripota paahdetut siemenet uunista otetun lohen päälle.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen sekä raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
196 kcal
Proteiini
13,2 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
15,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa