Sipuli-tomaattipizza

Sipuli-tomaattipizza
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sipuli-tomaattipizza

Sipuli-tomaattipizza

Herkullinen kasvispizza syntyy muutamista tarkoin valituista täytteistä. Mehevät, voissa kullotetut sipulit ovat tämän pizzan perusta yhdessä tuoreiden tomaattien kanssa. Ja eikun nautiskelemaan!

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
15 min
kohotus
30 min
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset1 iso pyöreä pizza

1 iso pyöreä pizza

Pohja

2 dl
vettä
¼ pkt (à 50 g)
hiivaa
½ tl
suolaa
4 dl
vehnäjauhoja

Täyte

1 rkl
3 (n. 250 g)
punasipulia
¼ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 tlk (70 g)
tomaattipyreetä
3
tomaattia
½ dl
oliiveja
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa taikina kimmoisaksi. Taputtele jauhotetuin käsin taikinasta pyöreä (Ø n. 30 cm) pohja leivinpaperin päälle pellille. Anna kohota leivinliinalla peitettynä
  2. Kuullota viipaloidut sipulit voissa pannulla. Mausta. Levitä kohonneelle pohjalle tomaattipyree, sipuli, viipaloidut tomaatit ja oliivit. Ripota päälle juustoraaste.
  3. Paista uunin alaosassa 250 asteessa n. 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›