Sipuli-tomaattipizza

Sipuli-tomaattipizza

Herkullinen kasvispizza syntyy muutamista tarkoin valituista täytteistä. Mehevät, voissa kullotetut sipulit ovat tämän pizzan perusta yhdessä tuoreiden tomaattien kanssa. Ja eikun nautiskelemaan!

1 h 5 min
keskitaso
165 kcal / 100g
1
0

Ainekset1 iso pyöreä pizza

1 iso pyöreä pizza

Pohja

2 dl
vettä
¼ pkt (à 50 g)
hiivaa
½ tl
suolaa
4 dl
vehnäjauhoja

Täyte

1 rkl
3 (n. 250 g)
punasipulia
¼ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 tlk (70 g)
tomaattipyreetä
3
tomaattia
½ dl
oliiveja
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa taikina kimmoisaksi. Taputtele jauhotetuin käsin taikinasta pyöreä (Ø n. 30 cm) pohja leivinpaperin päälle pellille. Anna kohota leivinliinalla peitettynä
  2. Kuullota viipaloidut sipulit voissa pannulla. Mausta. Levitä kohonneelle pohjalle tomaattipyree, sipuli, viipaloidut tomaatit ja oliivit. Ripota päälle juustoraaste.
  3. Paista uunin alaosassa 250 asteessa n. 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
6 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
120 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)