Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Sipulilisäke jauhelihapihveille

Herkullinen ja todella helppo lisäke sipulinystäville maistuu monenlaisten liharuokien seurana.

Sipulilisäke jauhelihapihveille
Sipulilisäke jauhelihapihveille

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1-2  (270 g) isoa sipulia
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 dl vettä
  • 1 puolikas liha-juuresliemikuutiota
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme sipulia
    Laktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
    Valio ruokakerma 2,5 dl kolme sipulia UHT laktoositon

Ohje

  1. Kuori ja halkaise sipuli. Leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Kuullota Oivariini rasvassa pannulla.
  2. Lisää vesi ja liemikuution puolikas. Kiehauta hetken aikaa.
  3. Lisää ruokakerma. Keitä kokoon 2 min ilman kantta.
  4. Tarjoa Lindströmin pihvien, tavallisten lihapyöryköiden tai maksapihvien kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 77 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 4,3 g
Rasva 5,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search