
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1-2 (270 g) isoa sipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 dl vettä
- 1 puolikas liha-juuresliemikuutiota
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja halkaise sipuli. Leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Kuullota Oivariini rasvassa pannulla.
- Lisää vesi ja liemikuution puolikas. Kiehauta hetken aikaa.
- Lisää ruokakerma. Keitä kokoon 2 min ilman kantta.
- Tarjoa Lindströmin pihvien, tavallisten lihapyöryköiden tai maksapihvien kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
77 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa