
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- ½ dl perunajauhoja
- ¾ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa sitruunaValio maustettu rahka sitruuna sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- ½ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi vaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperille uunipannulle.
- Paista 200 asteessa n. 10 min. Kumoa kypsä pohja sokerilla sirotellulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi ja anna jäähtyä.
- Valmista täyte vatkaamalla rahkan joukkoon sokerit. Lisää viimeisenä joukkoon vaahdotettu kerma.
- Levitä puolet täytteestä pohjalle. Kääri rullaksi leivinpaperin avulla. Levitä loppu täyte tortun päälle ennen tarjoilua.
- Koristele pinta haluamillasi koristeilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
241 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
28,4 g
Rasva
11,4 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa