Sitruunainen porkkanamarmeladi

Sitruunainen porkkanamarmeladi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sitruunainen porkkanamarmeladi

Sitruunainen porkkanamarmeladi

Ihanan hapokas porkkanamarmeladi sopii tarjottavaksi juustojen kanssa tai leivän päällä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
500 g
porkkanoita
3 dl
1 (luomu)
sitruuna
2 ½ dl
hillosokeria

Ohje

  1. Kuori ja raasta porkkanat. Keitä raastetta appelsiinitäysmehussa n.15 min
  2. Pese sitruuna kuumalla vedellä. Raasta sitruunankuori ja purista mehut. Lisää kattilaan
  3. Lisää hillosokeri, keitä vielä 15 min. Kaada marmeladi puhtaaseen ja steriloituun lasitölkkiin. Tarjoa patongin ja juuston kera. Porkkanamarmeladi sopii myös paahtoleivälle voin kera.
Vinkki

Vinkki

* Lasipurkkien sterilointi: Pese purkit ja kannet kuumalla vedellä. Laita uuniin puhdas keittiöpyyhe ritilän päälle ja aseta purkit ja kannet ylösalaisin liinan päälle. Lämmitä uuni 100 asteiseksi ja anna olla noin puoli tuntia. Nosta purkit työpöydälle ja täytä hillolla piripintaan. Sulje kannella tiiviisti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›