Suklaa-hedelmäkiisseli

Suklaa-hedelmäkiisseli

Hedelmäinen jälkiruoka viimeistellään suklaisella kermavaahdolla ja tarjoillaan maukkaan arkiaterian päätteeksi.

Ainekset6 annosta

6 annosta
4 dl
hedelmäpaloja , esim. appelsiini, omena, banaani
½ dl
perunajauhoja
7 dl
½ dl
sokeria

Pinnalle

2 dl
1 rkl
sokeria
1 rkl
kaakaojauhetta

Ohje

  1. Annostele haluamasi hedelmäpalat annoskulhoihin
  2. Mittaa kattilaan mehu, perunajauhot ja sokeri. Kuumenna sekoittaen kunnes kiisseli kuplahtaa. Nosta liedeltä
  3. Jaa kiisseli annoskulhoihin ja anna jäähtyä. Vaahdota kerma. Yhdistä kaakaojauhe ja sokeri. Sekoita kermavaahtoon. Lusikoi kiisseliannoksille ennen tarjoilua.

Vinkki

* Korvaa suklainen kermavaahto halutessasi Valio vanhan ajan vaniljakastikkeella

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
123 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
7 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)