
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 dl
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
- 300 g tummaa suklaata (laktoositon)
- 3 dl (150 g) vadelmia
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
Koristeluun
- 0 kg vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna vaniljakastike ja suklaa paloina kattilassa samalla sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut tasaisesti joukkoon.
- Nosta kattila liedeltä. Jos sinulla on jäisiä marjoja, voit lisätä ne jäisinä lämpimään suklaaseokseen. Tuoreet marjat kannattaa lisätä hieman jäähtyneeseen seokseen.
- Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahto kevyesti nostellen haaleaksi jäähtyneeseen suklaa-vadelmaseokseen niin, että mousse jää jonkin verran raitaiseksi.
- Lusikoi annoslaseihin tai jälkiruokakulhoihin. Koristele annokset vadelmilla.
TARJOILUEHDOTUS
- Annostele mousse pieniin snapsilaseihin tai isoihin lusikoihin. Näin annoksesta riittää parillekymmenelle, esim. kahvin seuralaiseksi jälkiruokana tai buffetpöydässä makeana herkkuna.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
329 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
25,2 g
Rasva
23,5 g
Tyydyttynyt rasva
12,8 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vadelmia