
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 suklaamunia (yllätysmunia)
Appelsiinihilloke
- 1 iso (300 g) appelsiini
- ½ dl sitruslikööriä
- 3 rkl sokeria
Suklaatäyte
-
1 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 1 rkl sokeria
- 1½ tl kaakaojauhetta, esim. Van Houten
- ½-1 tl pikakahvijauhetta
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaValio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
Sitrustäyte
-
1 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaValio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
- 1 rkl lemon curdia
Jaa resepti
Ohje
Appelsiinihilloke
- Pese appelsiini huolellisesti. Vuole kuoriosasta muutamia ohuita lastuja.
- Poista veitsellä appelsiinin kuori, myös valkoinen osa. Paloittele hedelmäliha pieniksi kuutioiksi.
- Laita kaikki hillokkeen raaka-aineet, myös kuorilastut kattilaan. Keitä n. 5 min ilman kantta. Poista kuoriosat. Jatka keittämistä vielä muutamia minuutteja, kunnes seos on siirappimaista.
- Anna jäähtyä.
- Valmista haluamasi täyte.
- Suklaatäyte: Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Yhdistä sokeri, kaakaojauhe ja murennettu pikakahvijauhe. Sihtaa seos kermavaahtoon. Notkista tuorejuusto. Vatkaa kermavaahdon joukkoon. Tarkista maku.
- Sitrustäyte: Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon tuorejuusto ja lemon curd.
- Leikkaa munasta lakki irti, poista yllätys. Laita suklaamuna munakuppiin. Pursota täyte munan sisään. Nosta lakki päälle. Jos lakki on murentunut, ripottele suklaamurut täytteen pinnalle.
- Tarjoa appelsiinihillokkeen kanssa. Voit myös laittaa hillokkeen täytteen päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
249 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
20,5 g
Rasva
16,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,4 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa