Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Chilisuklaadippi

Banaanipalat ja mansikat maistuvat lämpimän chilisuklaadippiiin kastettuina. Myös muksuille tutut maissinaksut ovat valloittavan hyvää chilisuklaadipin kanssa!

Chilisuklaadippi
Chilisuklaadippi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Dippiherkut

  • 0 kg banaania
  • 0 kg tuoreita mansikoita
  • 0 kg suolattomia maissinaksuja, esim. vanilja

Ohje

  1. Mittaa Koskenlaskija ja fariinisokeri kattilaan. Keitä 3 min.
  2. Sulata joukkoon paloiteltu suklaa, nosta liedeltä.
  3. Tarjoa lämpimänä hedelmäpalojen ja marjojen tai niistä koottujen annosvartaiden kanssa.

Vinkki

Kokeile myös maustamattomia tai vaniljamaissinaksuja tai riisikakkuja dippaukseen.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 352 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 44 g
Rasva 17 g
Tyydyttynyt rasva 9,8 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • banaania
  • tuoreita mansikoita
  • suolattomia maissinaksuja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search