Chilisuklaadippi

Chilisuklaadippi
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Chilisuklaadippi

Chilisuklaadippi

Banaanipalat ja mansikat maistuvat lämpimän chilisuklaadippiiin kastettuina. Myös muksuille tutut maissinaksut ovat valloittavan hyvää chilisuklaadipin kanssa!

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 prk (250 g)
2 dl
fariinisokeria
100 g
taloussuklaata

Dippiherkut

banaania
tuoreita mansikoita
( suolattomia maissinaksuja , esim. vanilja )

Ohje

  1. Mittaa Koskenlaskija ja fariinisokeri kattilaan. Keitä 3 min.
  2. Sulata joukkoon paloiteltu suklaa, nosta liedeltä.
  3. Tarjoa lämpimänä hedelmäpalojen ja marjojen tai niistä koottujen annosvartaiden kanssa.
Vinkki

Vinkki

Kokeile myös maustamattomia tai vaniljamaissinaksuja tai riisikakkuja dippaukseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
213 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.