Chilisuklaadippi

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Chilisuklaadippi

Chilisuklaadippi

Banaanipalat ja mansikat maistuvat lämpimän chilisuklaadippiiin kastettuina. Myös muksuille tutut maissinaksut ovat valloittavan hyvää chilisuklaadipin kanssa!

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 prk (250 g)
2 dl
fariinisokeria
100 g
taloussuklaata

Dippiherkut

banaania
tuoreita mansikoita
suolattomia maissinaksuja , esim. vanilja

Ohje

  1. Mittaa Koskenlaskija ja fariinisokeri kattilaan. Keitä 3 min.
  2. Sulata joukkoon paloiteltu suklaa, nosta liedeltä.
  3. Tarjoa lämpimänä hedelmäpalojen ja marjojen tai niistä koottujen annosvartaiden kanssa.
Vinkki

Vinkki

Kokeile myös maustamattomia tai vaniljamaissinaksuja tai riisikakkuja dippaukseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
213 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›